If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Колега, аз така като теб я взех заради външния вид, без да я водя в сервиз (повечето от нещата които пише в темата са вярни, харчи и масло, но не е толкова драматично), после сменихме единия вал и си я карам до ден днешен - 30000 км. Та задължително през фирмен сервиз преди покупката...
Оценявам хумора , но по-скоро ми се иска да ми подскаже някой как да открия евентуални проблеми по двигателя, които на пръв поглед не са забележими?
Най - добре прежали някакви пари, но да мине през някой от форумните сервизи. Доста ще намалиш вероятността после да има "шампанско и сълзи"
"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?" Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Хумора настрана, но аз лично небих рискувал, дори и да е читава сега при прегледа, просто нещата които има шанс да се прецаката са доста повече от на стандартанта втора употреба кола. Колегата по горе който има такава (gboiaj), говори от опит,а аз замалко да я купя тази кола , просто той имаше парата преди мен и я взе, но уви не изкара късмет. А като прибавим и Лелемале спиид кутията...
Но има и шанс всичко да е ОК и да си я караш няколко годинки без ядове,стига предният собственик да я е поддържал истински и вече да е сменил валовете или по точно единият вал е проблемен най вече! Ако колата нее с подобрените валове, просто е неизбежно да се стигне до ремонта им
За сивото комби ли говориш или е няква друга, че комбито бях го гледал преди няколко месеца (това дето е на околовръса към перники , ама не ме грабна нещо + чее комби а аз съм им виден Не фен
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
За сивото комби ли говориш или е няква друга, че комбито бях го гледал преди няколко месеца (това дето е на околовръса към перники , ама не ме грабна нещо + чее комби а аз съм им виден Не фен
дамм същото и аз като минаавах и вчера и преди седмица от там не го мернах ...
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Някой май се е наиграл със ГТА то от Суходол....ама не се обажда ....явно не е от форума....
Ааа въпрос на време е да се обади
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment